Potrošeni proizvodi #5

10:01


Vreme je da se još jedna kanta isprazni i napravi mesta za nove proizvode. :) 


Balenina micelarna je postala meni jedna od najdražih. Odlično skida šminku, ne iritira i ne isušuje kožu i jedna je od cenovno najpristupačnijih  kod nas. S druge strane, Niveina micelarna je ubedljivo najlošija koju sam probala. Toliko je blaga da jedva da skine šminku, više je nekako razmulja po licu. Kupila sam je u pakovanju 1+1 pa sam se trudila da je potrošim. Koristila sam je uglavnom kad nisam imala puno šminke na licu ili ujutru da osvežim lice. 
La Roche Posay Effaclar gel za umivanje je odličan za letnje dane. Mislim da ne bi odgovarao osobama sa suvom kožom ili u zimskim danima kad je svima koža malo više dehidrirana. Meni lično nije isušivao, ali znam da su se neke devojke žalile. Super čisti lice, a jako mala količina je potrebna tako da će vam tuba od 200 ml trajati čitavu večnost. 
Dar tonik za lice sa aloe verom i ružinom vodicom je sjajan tonik. Dar je prirodna kozmetika i sastav ovog tonika je stvarno super. Obožavala sam ga leti jer jako lepo osvežava i hidrira kožu, nosila sam ga sa sobom i na plažu. Sigurno ću ga kupiti opet.


Biobazin jogurt za negu tela posle sunčanja sam već hvalila u ovom postu. Ubedljivo najlepše mleko za telo koje sam probala. Jako lepo hidrira, neguje i umiruje kožu. Brzo se upija ne ostavljajući masan trag nego nežnu i meku kožu, plus predivno miriše. Weledin lostion za telo i Dr. Hauschka Med mleko za telo su bili ok. Čini mi se da su mi se više sviđali pre nego što sam probala Biobazu. :) Tako da ne verujem da ću ih opet kupiti.


Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair šampon sam kupila kad sam bila u Hrvatskoj i odličan je. Jedan od meni omiljenih drogerijskih šampona. Kosa posle njega bude neverovatno meka i divna, a pri tom ne isušuje i ne iritira kožu glave što je meni jako bitno. Baš mi je žao što kod nas nema da se kupi. Slične utiske imam i za Phyto Phytokeratine Extreme masku za kosu. Predivne guste teksture i mirisa. Nije potrebno čak ni dugo je držati na kosu da bi obavila svoj posao. Meka, zaglađena i sjaja kosa su ono što sam dobijla od ove maske. Ostale tri maske sa slike, Dove Oxygen Moisture i Pure Pflege, kao i Alverde 5 u 1 BB maska za kosu su bile ok, al ništa posebno. Ne bih ih kupila opet. 

 Moja tri omiljena preparativna proizvoda kad je nega lica u pitanju. Balea maske obožavam i ovde bi trebalo sigurno da se nađe još bar 5 kesica, al nisam se setila svaki put da sačuvam. O Caudalie serumu sam pisala ovde i dalje stoji sve napisao. Jeste skuplji pa čekam neku akciju da bih ga opet kupila, al vredi tih para. Dr. Hauschka dnevna krema od matičnjaka mi je sjajna. Lagana, a opet dovoljno hidratantna i hranljiva. Ne masti dodatno moju T zonu što je meni najbitnije, a suve delove lepo neguje.


Afroditin uljani odstranjivač laka za nokte mi je strašno isušivao i nokte i zanoktice tako da ga neći sigurno opet kupiti. Eveline 8u1 sam obožavala dok nisam probala Eveline Diamond koji mi je sad mnogo bolji. Avene Cold Cream krema za ruke mi je jedna od dražih. Ukoliko ne volite kreme koje ostavljaju masan trag na koži ova će vam se sigurno svideti.

I za kraj dva omiljena korektora od kojih ni jedan nažalost ne može da se kupi kod nas. Maybelline Fit me i Age rewind Eraser. Ako se nađete u prilici da ih kupite obavezno. Po meni najbolji korektori koji mogu da se nađu u drogerijama.

Da li ste probali neki od ovih proizvoda, kakvi su vaši utisci?

You Might Also Like

3 comments

  1. Obožavanje za Caudalie serum <3 A za Maybelline korektore ostaje večito pitanje zašto ih nema kod nas kada ih toliko devojaka voli... :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, to ni meni nije jasno.. Ni njih, ni gomile drugih proizvoda... :(

      Delete
  2. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    ReplyDelete

smile :)

smile :)

Search

Instagram