Recenzija: Nuxe Reve de Miel krema za ruke i nokte

13:00

Nuxe Reve de Miel je hranljiva krema za ruke i nokte bogate, kremaste strukture. Obećava da će oporaviti suvu ruke, da će ih učiniti mekim i nahranjenim, a pritom i ojačati nokte.


Ne volim kreme za ruke. Baš ih ne volim. A moram da ih koristim često jer imam jako suvu i ispucalu kožu. Ne volim taj osećaj lepljivosti i masnoće koji ostane na rukama, nebitno da li je on tu narednih 5 ili 15 minuta. Tako da kreme za ruke koristim uglavnom samo noću pred spavanje. 

Nuxe Reve de Miel krema za ruke je učinila da mažem ruke stalno! Ne samo noću, nego i ujutru i u podne i uveče i... stalno! :)

Šta mi se toliko sviđa kod nje da je uspela da učini da zavolim jednu kremu za ruke? Sve! 



Tekstura je veoma kremasta, lagana i prijatna. Upija se jako brzo. Ostavlja blagi film na koži, ali je on neverovatno lagan i prijatan. Odlično neguje i hrani ruke što je i najbitnije. Nekoliko sati posle nanošenja one će i dalje biti mekane, nežne i glatke. Pored svega toga miris je božanstven, veoma svež, ugodan i ostaje dugo na rukama. To bi mi verovatno smetalo da nije u pitanju tako predivan miris. Odlična je pogotovo za predstojeće tople letnje dane, kada koža ne trpi teške i masne proizvode. 


Krema je obogaćena uljima suncokreta, kokosa, avokada i nevena, uz dodatak bagremovog meda i vitamina E. Sve to u kombinaciji utiče na  obnovu lipida u koži i deluje antioksidativno protiv starenja kože.Pored toga u sastavu se nalaze i shea maslac, arganovo ulje, ulje slatkog badema i ekstrakt ječma, koji štite kožu od raznih iritacija. Ono što je posebno super jeste činjenica da je 89,9 % sastojaka prirodnog porekla.


Krema dolazi u pakovanju od 75 ml po ceni od oko 750 dinara, što je dosta jeftinije nego u drugim zemljama gde je cena oko 12 evra. Nekim će možda ova krema biti preskupa, ali verujte vredi svaki dinar. Kod nas Nuxe proizvode možete naći u Lilly drogerijama.

Ja sam konačno našla svoju  holy grail kremu za ruke, a koja je vaša omiljena krema?

You Might Also Like

2 comments

  1. Nikolina, jako mi se dopadaju tvoje recenzije! :)

    Kratko a sadržajno. Šta treba da se kaže, tu je.

    Voljela bih da znam kako ti se pokazala ova krema u toku zimskih dana?

    ReplyDelete

smile :)

smile :)

Search

Instagram