Recenzija: Kat von D Everlasting tečni karmini

11:50

Tečni mat karmini već neko vreme okupiraju beauty svet. Jedni od najpoznatiji i najpopularniji među stranim blogerkama jesu svakako Kat von D Everlasting tečni karmini. Oni obećavaju dugotrajnost na usnama, dobru pigmentovanost, kao i mat završnicu koja ne isušuje usne.
Kat von D Everlasting liquid lipstick

U ponudi imaju 29 nijansi, a ja sam izabrala Vampira i L.U.V. Kod nas se, na žalost, ne mogu kupiti, i čini mi se da ih nema nigde u Evropi. Ja sam ih dobila iz Amerike. 
L.U.V. je veoma pigmentovan, jedan sloj je dovoljan da dobijete željenu nijansu i prekrivnost. Ravnomerno i lako se nanosi. Vampira, s druge strane, zahteva dosta truda da bi se ravnomerno i lepo nanela. Trebalo mi je dosta vremena da nađem najbolji način da ga ravnomerno nanesem, al boja je toliko predivna da vredi potruditi se. :) Potrebno je aplikator dobro očistiti od viška proizvoda i krenuti od sredine usana ka ivicama kako biste dobili preciznu aplikaciju. Problem takođe rešava dobra olovka za usne kojom prvo ispunite usne i preko nje nanesete karmin. 

Kat von D Everlasting tečni karmini: Vampira, L.U.V.
Osim problema s pigmentacijom, kod nijanse Vampira, nemam zamerni. Mat su, brzo se suše i ne isušuju usne previše za razliku od nekih drugih mat karmina, kao na primer NYXovi. Formula je lagana i gotovo da ne osetite da imate karmin na usnama. Ostaviće jako mali trag na čaši i to samo prilikom prvog gutljaja, kasnije transfera nema. Veoma su dugotrajni, izdržaće na usnama celu noć, preživeće i piće i jelo, s tim da se Vampira neravnomerno skida sa usana, dok sa nijansom L.U.V. nisam imala taj problem. Malo se teže skidaju i ostavljaju mali stain na usnama. 

Vampira; L.U.V.

Sve u svemu ja sam zadovoljna i jedva čekam priliku da u kolekciju dodam još nijansi. Sledeći put verovatno ne bih rizikovala sa tamnim nijansama jer se Vampira nije pokazala kao najbolja što se pigmentacije tiče, ali neka klasična crvena ili mauve nijansa svakako. Cena im je oko 20$. Ako vam se ukaže prilika da dođete do njih obavezno je iskoristite. :)


Da li ste i vi ludi za mat tečnim karminima kao i ja? :D Koji vam je omiljeni? 

You Might Also Like

4 comments

  1. Ja imam Bauhau5... Super je :) vampiru sam isto htela, medjutim bila je rasprodata pre dve nedelje. Tako da, thumbs up za post (y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj ja sam se dvoumila između Bauhau5, Vampira i Nosferatu. :D

      Delete
  2. ovaj Vampira izgleda jako primamljivo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potrebno je malo više truda oko njega, al vredi. :)

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram