Prolećni lakovi za nokte

12:10

U današnjem postu izdvojila sam nekoliko mojih omiljenih prolećnih nijansi lakova za nokte. Posle tamnih i šljokičavih zimskih nijansi, došlo je vreme za svetlije i pastelnije.

Dva prošlogodišnja favorita su i dalje tu jer ih zaista obožavam. Radi se o L’orealovom laku u nijansi 853 Menthe Glace i Barry M u nijansi Papaya.
Cela L’orelova kolekcija pastelnih mi je stvarno super pa je u favoritima i 859 Gourmandise svetla nijansa lavande koja je skoro pa bela na noktima. Volim ovu kolekciju jer im je i četkica odlična, lako se nanose, a i trajnost na noktima uz top coat im je odlična.
Essie lakovu su mi omiljeni i na njih sam baš slaba, najviše zbog specifičnih nijansi koje imaju u ponudi. Ovog puta izdvajam sad već kultni favorit među blogerkama Mint candy apple, kao i Urban jungle.


Zoya Kristen je moj prvi njihov lak. Kad već imam titulu nail polish junkiea morala sam da ih probam, pogotovo posle tolikog hypea koji je oko njih nastao u blogosferi. :D Trajnost im je odlična, pigmentacija takođe. Jedino nisam oduševljena četkicom, koja je klasična, stara, tanka i dugačka pa je malo teže precizno naneti lak, pogotovo jer su nešto ređe teksture.

Essence 03 Glastonberry je možda više jesenja nijansa, ali kako ne volim roze lakove, ova prljavo roza se savršeno uklapa. Essence 37 Serendipity je najnoviji dodatak kolekciji, radi se o prelepoj nijansi sive sa trunkom ljubičastog podtona.

Barry M lakove mi je drugarica donela iz Londona (Sandra <3). Ukoliko ste iz Hrvatske možete ih nabaviti na sajtu PinkPanda. Eat my dust je najsavršenija nijansa pastelne svetlo plave. Tekstura ima je odlična, lako i ravnomerno se mažu, čemu doprinosti i odlična široka četkica.

L-R: Essence Serendipity, Essence Glastonberry, L'oreal Gourmandise i Menthe glace, Barry M Papaya i Eat my Dust, Essie Urban jungle, Zoya Kristen, Essie Mint candy apple
 Dok ih sve izređam taman će doći leto. :D

 Koji vam se najviše sviđa? :) Koji su vaši prolećni favoriti?

onaena calendar <3

You Might Also Like

7 comments

  1. Uh, divni su i sve bih ih nosila :D <3 Najzanimljivija mi je Zoya, možda zato što nemam ni jedan njihov lak, a znam da imaju lepih boja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izbor nijansi im je odličan stvarno. Stajala sam bez preterivanja pola sata i pokušavala da izaberem jedan, al sam naravno sa dva izašla hahaha :))

      Delete
  2. Kako si samo lepo fotografisala te lakove, želim ih sve. :) Imam isti ZOYA primerak i prezadovoljna sam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj kad pohvala za fotku dođe od tebe onda baš znači puno! :) Hvala! <3
      Jedva čekam da se dočepam još nekog, stvarno su im divne nijanse. :)

      Delete
  3. Essence Serendipity je predivna :D volim nositi takve nijanse kada je kišno vrijeme :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. daaaa i ja :D :D za sad je proleće baš fino, al najavljuju uskoro neke kiše pa eto taman. :D

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram