New in #Nemačka + prvi utisci

18:54

Svaka dobra prilika za šoping se iskoristiti mora. :D
Drugarica ide otprilike dva puta godišnje u Nemačku, a moji spiskovi su uvek predugački. To su nedelje sklapanja i skraćivanja spiska i opet nikad dosta. Danas vam pišem o proizvodima koje sam izabrala na kraju. 



Naravno, na spisku su uvek stvari koje se kod nas ne mogu kupiti. Osim Balea Aqua seruma, koji je tamo duplo jeftiniji, pa što ne iskoristiti priliku. Takođe struktura seruma je za nijansu drugačija, više mlečna i prijatnija na licu.


Bez The Body Shop Tea Tree cool & creamy umivalice ne mogu. Ništa toliko osvežavajuće nisam probala, a da ni malo ne isušuje lice. Ovo mi je druga tuba. Uskoro ću pisati detaljniju recenziju o ovom proizvodu.

Seaweed Ionic clay masku sam izabrala po drugaricinoj preporuci. Sličnih maski ima i kod nas, al uvek volim da isprobam nove, pogotovo za čišćenje lica, jer me muče mitiseri i masna T zona. Maska je super, lepo očisti lice ostavljajući kožu bistavom i nežnom.


U poslednje vreme po hrvatskim blogovima čitam samo hvalospeve o Catrice bazi za oči. Još uvek je testiram i pokušavam da nađem način na koji najbolje radi. Jer mi je nekad odlična i senka zaista stoji dosta duže nego uobičajeno, a nekad ništa posebno ne pomogne kada je trajnost senke u pitanju. 

Maybelline Fit me korektor je odličan! Naručila sam ga jer i je prva tubica pri kraju. Definitivno omiljeni korektor. Lagan, dobro prekriva, lako se blenda, izgleda prirodno.

Maybelline Anti age ili Dark circle eraser je toliko hvaljen kod stranih blogerki, a kod nas ne može nigde da se nađe. Odličan je, ali za nekog ko nema problema za tamnim podočnjacima, jer nema tako dobru moć prekrivanja. 

Malo je bio problem izabrati nijanse, jer Nemačka nema iste kao ostatak sveta. Al snašle smo se nekako na kraju i sve je super ispalo.


Naravno da nije moglo da prođe bez MAC-a. Znam da se kod nas može naći u Beogradu, al ja jako retko idem tako da mi je ovo praktičnije. Plus tamo se dobije tax free pa uštedim 3€ na dva karmina. Izbor je pao na Plumpful koji mi je odavno na spisku i sve sam nekako odugovlačila kupovinu, jer nisam bila sigurna da li vredi dati pare za karmin koji nije mat i koji neće stajati ceo dan na usnama. Vredi! Drugi je Lady danger, moram priznati da sam se malo plašila kako će mi stajati ova nijansa, jer je malo too bold za mene. :D Al sviđa mi se, jako je kremast, a opet mat i stoji dosta dugo na usnama. Pretenduje da postane moj omiljeni od svih MAC karmina koje imam.


I za kraj najveća muka. Odličiti se koju Zoeva četkicu izbrati. Htela sam ceo set, ali na žalost u Douglasu nisu imali. Kako nemam četkica za oči, uzela sam ove dve, 227 Soft definer i 231 Luxe petit crease, jer mi je delovalo da će mi one pokriti sve osnovne potrebe. Za lice sam izabrala 102 Silk finish jer volim veće četke za tečni puder, a ona je veća od Real techniques Expert face četke. Takođe sam uzela i 110 Face shape jer ju je Lisa Eldridge svrstala u svoje omiljene četkice. A ko sam ja da sumnjam u Lisin izbor? :D Svim čestkicama sam baš zadovoljna i jedva čekam da se dočepam još nekih.

Zbog svoje neodlučnosti na kraju sam ostala bez jako željenih Origins Ginzing energy boosting kreme za lice i Clear improvement maske. Al dobro, biće prilike. :)

Najbliža The Body Shop prodavnica je u Budimpešti, Balea Aqua serum možete kupiti i kod nas u DMu po ceni od oko 600 dinara. Maybelline korektore ćete nažalost negde u inostranstvu morati potražiti. Ja ih nisam našla ni u Hrvatskoj. Catrice najbliže imate u Bosni i u Hrvatskoj. MAC srećom ima u Beogradu. A Zoeva četkice možete naručiti sa njihovog sajta Zoeva-shop međutim, poštarina je velika tako da se najviše isplati ako ste u Nemačkoj ili imate tamo nekog da vam uzme. :)

Ako želite detaljniju recenziju nekog od ovih proizvoda recite, pa da vam pišem. :)

You Might Also Like

12 comments

  1. Replies
    1. Hvala :D al bome bila je muka skratiti spisak :D

      Delete
  2. Odlican izbor! :) Vec neko vreme zelim Mac Plumful ali u Ns nema pa ne mogu da ga probam, taman odlucim da kazem sestri da mi ga kupi i onda u poslednjem trenutku odustanem i tako ko zna koji put, bilo bi super kad bi napravila recenziju sa slikama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha razumem te, tako sam i ja mesecima. :D Pa sam sad ipak prevagnula i uzela ga. :D Presudilo je što ga je nekoliko stranih blogerki stavilo u favorite i reko TO JE TO, to je znak. :D

      Hoću. :)

      Delete
    2. Super, jedva cekam recenziju :) Sestra za mesec dana ide u Nemacku pa je i moj spisak sve duzi i duzi, i meni je na spisku Origins Ginzing kremica, nadam se da se necu predomisliti kao i ti :)

      Delete
    3. Oho! :D Znači moram što pre recenziju da napravim. :D A ja sam na kraju odlučila da hoću kremu, al su oni baš tad povukli ceo Origins arsotiman sa polica, jer su preuređivali. :(

      Delete
  3. Taj mlecniji serum kako kazes, mozes kupiti i kod nas, to je novija verzija koja je stigla pre par meseci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm eto, nisam to znala. Poslednji put kad sam ga kupila nije bio iste strukture kao ovaj iz Nemačke. Hvala na info. :)

      Delete
  4. Divna kupovina! Zoeva kistovi su stvarno divni ♥

    ReplyDelete
  5. Zoeva? :D Vaziiii :D

    ReplyDelete

smile :)

smile :)

Search

Instagram