Julski favoriti

10:57

Prvo, standardno čuđenje kad je pre stigao avgust i kako vreme leti. :D A sad da krenemo sa julskim favoritima. 


Apivita Purifying gel je umivalica sa propolisom i limetom namenjena kombinovanoj do masnoj koži. Ljubav na prvo korišćenje! Zaista odlična umivalica koja super čisti lice, uklanja šminku, a da pri tome ne isušuje i ne iritira. Uskoro ću pisati i detaljniju recenziju jer zaista zaslužuje da joj posvetim poseban post.


Natura Siberica blagi piling za lice. O njemu sam već pisala zaseban post, pa (ovde) možete detaljnije pročitati zbog čega me je oduševio. Izuzetno mi je prijao u prethodnom mesecu koji je bio topao, što znači previše znojenja i viška masnoće na licu. Plus je bio Exit pa je trebalo dubinski očistiti lice od sve te prljavštine i prašine! 


Sephora je konačno otvorila prodavnicu u Novom Sadu i naravno da sam morala da je posetim i izaberem nekoliko prizvoda. Izbor je pao na već proverene i omiljene Cream Lip Stain karmine (recenzija). U nekom od prethodnih postova sam vam pisala o omiljenim letnjim karminima (post možete pročitati ovde), a njima ovom prilikom dodajem i jednu malo neutralniju nijansu. Sephora Cream Lip Stain u nijansi 13 Marvelous mauve. Ne znam kako bih opisala nijansu drugačije nego dusty rose, recimo boja mesa sa blagim ljubičastim podtonom.

Pošto je na dan otvaranja bila akcija 30% popusta ako kupite dva proizvoda, izabrala sam i vodootpornu olovku za oči u nijansi 32 Tango night. Radi se o prelepoj crnoj olovci sa gomilom ljubičastih šljokica koji joj daju posebnu čar. Kremast je, lako i precizno se nanosi i veoma je postojan. Jedva čekam da uzmem još neke nijanse. 

Maybelline Age Rewind Eraser Dark Circles korektor mi je definitivno letnji favorit. Nisam se zaljubila u njega na prvu, kao u njihov Fit me korektor. Ali mi je Age Rewind mnogo bolja opcija za leto, jer je dosta lakši i prirodniji na koži. Lepo prekrije tamne podočnjake, posvetli taj deo i ne zavlači se u fine linije. Super je za one dane kada od šminke koristim samo korektor i maskaru jer se lepo blenduje, pa je neprimetan na licu.

L-R: Maybelline Age Rewind Eraser Dark Circles; Sephora vodootporna olovka za oči 32 Tango night; Sephora Cream Lip Stain 13 Marvelous mauve
O omiljenim letnjim lakovima sam već pisala (post možete pročitati ovde), ali naravno da su se u međuvremenu pojavili novi favoriti i gle čuda, opet su u pitanju plave nijanse. Essie Bikini so teeny mi je već jako dugo na spisku i konačno sam ga kupila kada je u DM-u bilo sniženje. Prelepa plava nijansa sa sitnim, na noktima neprimetnim, šljokicama. L'oreal 858 Ocean Porcelaine je prelepa nijansa svetlo plave, toliko svetla da je skoro bela. Zaista sam oduševljena ovim nijansama. O Essie lakovima sam već pisala koliko ih volim, odlične teksture koja se lako i ravnomerno nanosi, postojani i imaju odličan izbor nijansi. Mini kolekcija L'orealovih lakova pobeđuje sa izborom nijansi kada su u pitanju svetle, pastelne boje. Jeste da će vam trebati tri sloja da bi nokti izgledali savršeno, ali to je i očekivano kod ovako svetlih nijansi.

I za kraj moje prvo rumenilo i moj prvi bronzer ikad! Uvek sam se bojala da stavim i rumenilo i bronzer iz straha da će to sve biti previše i da ću izgledati šareno. :D Ali uspela sam da pronađem nijanse koje su dovoljno suptilne da se usudim da ih nosim i obožavam ih! Revelique bronzing puder u nijansi 10 Sun kissed se jako lepo blenda, nije previše narandžast na licu i lepo naglasi jagodice. Max Factor Cream puff rumenilo je bilo moj prvi izbor jer su ga sve blogerke hvalile i poredile sa kultnim Hourglass ambient light rumenilima. Sviđa mi se što je suptilno tako da sa njim ne možete pogrešiti, a može da se nadogradi ako želite intenzivniju boju. Takođe volim što ima malo šimera u sebi pa taman da malo lepog prirodnog sjaja. Kod nas su u ponudi 4 nijanse, a ja sam izabrala 20 Lavish mauve.

L-R: Revelique bronzinf puder - 10 sun kissed; Max Factor Cream puff rumenilo - 20 Lavish mauve


Koji proizvodi su bili vaši favoriti u prethodnom mesecu?

You Might Also Like

19 comments

  1. Baš mi se dopadaju tvoji favoriti, kod a kod mene je uvek obrnuto - više preparative u odnosu na dekorativu :D E sad definitivno moram da probam ovaj Maybelline korektor, a nedavno sam kupila NYX HD, da li si ga probala?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam kako, al meni se u favoritima uvek nađe više dekorative. Valjda jer su mi dostupnije stvari iz dekorative koje želim da probam, nego iz preparative. :D
      Probala sam, potrošila jedan, ali nisam bila oduševljena. Super prekriva, ali za moj ukus nije dovoljno kremast i malo je cakey. :D Maybellinov je dosta laganiji i prirodniji. :)

      Delete
  2. Gde si našla Maybelline Age Rewind korektor? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je drugarica donela iz Nemačke, ali se može naći na www.feelunique.com :)

      Delete
  3. Imam ovaj Loreal lak i slažem se da je baš divan, a i Essie mi se jako sviđa. I definitivno želim ovu nijansu Sephora Cream lip Staina :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ništa kao lepi svetlo plavi lakovi. :D Sephorini karmini su stvarno odlični, sigurno se nećeš pokajati ako uzmeš. :)

      Delete
  4. Bas mi se sopadaju favoriti, a boja Essie laka je savrsenaaaa !

    ReplyDelete
  5. Kod tebe uvek super favoriti! :D Za Essie Bikini so teeny već znaš šta mislim ;) I čekam recenziju Apivita gela, da znam šta tačno da očekujem kad ga otvorim ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj hvalaaa! :* Potrudiću se da bude što pre, a ti svakako javi utiske! :)

      Delete
  6. Essie Bikini So Teeny, Revelique Bronzing Powder i Max Factor Creme Puff Blush - znas kakva su moja iskustva sa njima :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. S razlogom redovno pratim tvoj blog! :) <3

      Delete
  7. Essie lakovi <3 Isto važi i za MF rumenila i Natura Siberica piling (koji je fantastičan za osetljivu kožu).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da delimo isto oduševljenje! :D

      Delete
  8. Odlični su ti favoriti a vidim tu i neke proizvode koje i sama volim poput Apivita gela i NS pilinga <3
    Max factor rumenilo je divno, i sama sam izabrala Lavish mauve.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, neki su i kupljeni pod tvojim uticajem! :D :*

      Delete
  9. http://littlebeautyworld1.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Gde se moze kupiti Apivita gel? Ja ga nigde nisam nasla ��

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nema ga kod nas. :( Obično kupim u Hrvatskoj u Mulleru. Ili može sa njihovog sajta da se naruči.

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram