Potrošeni proizvodi #4

12:25

Vreme je da se isprazni kanta i da se napravi mesta za nove proizvode. :) 


Balea Bodymousse Malina, Biobaza Harmony bademovo mleko za telo, Aloe Ever-Sheild dezodorans
Balea Bodymousse Malina – ovo je bilo limited edition mleko za telo. Ide u kantu jer stoji već jako, jako dugo i rok mu je istekao. Proizvod je bio ok, ništa mu posebno mu nije falilo, ali nije bio ni wau. Pored tog sam i previše lenja kada je u pitanju nega tela. :) Plus sam se u poslednje vreme  okrenula prirodnoj kozmetici kada je nega tela u pitanju pa je ovo iz više razloga bilo zapostavljeno.

Biobaza Harmony bademovo mleko za telo – je savršenstvo od proizvoda! Predivan miris, tekstura, lako se razmazuje i brzo upija ne ostavljajuči masan film na koži. Pored toga ima i jako lep sastav.

Aloe Ever-Shield dezodorans – je dezodorans kom sam verna već godinama. Deljaniju recenziju možete  pročitati ovde.

Apivita Purifying gel, Bioderma micelarna, Sephora Triple action cleansing water, The Body Shop Camomile Silk cleansing oil

Apivita Purifying gel – proizvod koji se već nekoliko puta pojavljivao na blogu, a tu je i detaljna recenzija - klik.

Bioderma micelarna -  najhvaljenija micelarna voda na svetu. Meni je bila super, ali nisam sigurna da bih je opet kupila, osim ako ne uhvatim opet neku povoljnu akciju. Pre bih se opredelila za La Roche-Posay micelarnu (recenzija). Trenutno testiram nekoliko drogerijskih micelarnih pa ćemo videti kako će to proći.

Sephora Triple action cleansing wather micelarna – bila mi je dobra ali ne bih je opet kupila. Umela je da pecka za oči ukoliko bi malo više proizvoda nanela na tufer i malo je isušivala kožu. Ali je pakovanje veoma praktično.

The Body Shop Camomile Silk cleansing oil – odlično ulje za skidanje šminke. Šteta što nije dostupno kod nas. Zaista sam uživala koristeći ga. Ništa sa takvom lakoćom ne skine šminku sa očiju, pogotovo ako je tu i eyeliner i dosta maskare.

Dove Advanced Hair Serie Oxygen sprej za volumen, Dove Advanced Serie Dry oil šampon, Biomelem šampon, Pantene Aqua light šampon

Dove Advanced Hair Serie Oxygen sprej za volumen – moj najdraži sprej za volumen. Ovo mi je već treća potrošena bočica tako da ste ga već viđali na blogu. Nažalost nema ga kod nas pa vrebam priliku da ga nabavim iz Hrvatske.

Dove Advanced Hair Serie Dry oil šampon - recenzija.

Biomelem šampon hidrira i umiruje – ovaj šampon mi je super. Ako imate osetljivu kožu sklonu dermatitisu i seboreji onda obratite pažnju na njega. Meni je jedini uspeo da malo smiri stanje upaljene kože.

Pantene Aqua light šampon – kupila sam ga jer je dosta hvaljen kao šampon koji nema silikona u sastavu. Trebalo bi da je dobar za tanku kosu bez volumena, al nisam primetila neku posebnu razliku. Al bio je ok, nije izazivao iritacije, nije isušivao kožu, a lepo je radio posao.


Weleda Iris dnevno noćni fluid, Dr Hauschka Cleansing cream, Dr Hauschka Clarifying tonik, Dr Hauschka Revitalising dnevna kema

Weleda Iris dnevno noćni fluid – jedna od omiljenih krema za lice. Zaista nije bez razloga toliko hvaljena na blogovima. Uskoro detaljnija recenzija.

Dr Hauschka cleansing cream – ovo je mali tester posle kod sam kupila redovno full size pakovanje. Sviđa mi se i jako mi prija u jutarnjoj nezi lica. Za večernju negu mi ipak treba nešto malo jače, pogotovo ako sam se šminkala tog dana.

Dr Hauschka Clarifying tonik – kod ovog tonika mi se sve sviđa, ali sam trenutno našla jedan mnogo povoljniji koji testiram već neko vreme i pisaću vam uskoro o njemu. Zaista je prijatan na koži i odlično radi posao. 

Dr Hauschka Revitalising dnevna krema - recenzija. Jedna od omiljenih dnevnih krema koja mi više odgovara u zimskom periodu.


GlamGlow Thirstymud hydrating treatment, Sephora Mud mask purifying and mattifying

GlamGlow Thirstymud hydrating treatmentrecenzija. Ubedljivo omiljna maska za lice za hidrataciju.

Sephora Mud mask purifying and mattifyingrecenzija. Neko vreme sam bez nje i vidi se da fali mojoj koži, što samo potvrđuje da radi odličan posao. Znate onaj osećaj kad imate želju da izribate lice? E pa tog osećaja nema dok redovno koristite ovu masku.

L'oreal True match puder, Seche Restore, Maybelline Color Tattoo senka, Bourjois Volume 1 secunde Ultra black maskara, L'oreal Volume million excess maskara, Maybelline Lash Sensational maskara

L'oreal True match puder – jedan od najhvaljenijih drogerisjih pudera. Meni je bio dobar, al nisam otrčala u radnju da kupim novi. Mislim da mi Max Factor puderi više prijaju, bar mojoj masnoj T zoni.

Seche Restorerecenzija. Ako imate lakove koje su se zgusnuli a ćao vam je da ih bacite ovo je prava stvar.

Maybelline Color Tattoo On and on bronze senka – jedan period je bila jedina što sam koristila kada je u pitanju šminka za oči. Potrošila sam skoro sve, a sad je već toliko suva da ne mogu dalje da je koristim.

Bourjois Volume 1 secunde Ultra black maskararecenzija. I dalje najbolja maskara koju sam probala. Mama takođe kaže da je najbolja koju sam imala i zahteva da nam kupim opet iako imamo druge dve otvorene. :D 

L'oreal Volume million excess -  davno potrošena, al je dugo stajala jer sam je koristila za obrve.  :D Zlatna verzija mi je mnogo bolja od crvene.

Maybelline Lash Sensational -  u početku mi se nije svidela, pa mi je bila super i na kraju opet loša. Ako je nađem nekad na sniženju možda je uzmem, al i dalje mi je Bourjois mnogo bolja (ukoliko tražite volumen i podizanje trepavica)


Oriflame četka za kameni puder, Blush 34

Četke za šminkanje: Oriflame za puder u kamenu i Blush 34 za tečni puder – prastare četkice koje su se raspale, a nikako da ih se rešim. Oriflame je bila super, a Blush poprilično loša, nije lepo razmazivala puder i nije baš prijatna za kožu.


Da li ste koristili neki od ovih proizvoda, kakva su vaša iskustva?

You Might Also Like

4 comments

  1. Svaka ti čast za ovu gomilu :) Koristila sam neke od proizvoda (Apivita, Bioderma, Pantene, The body shop, Maybelline, Loreal crvena maskara) i utisci nam se dosta podudaraju :D
    Imala sam u planu da uzmem Dr. Hauschka Clarifying tonik, ali mislim da ću sačekati recenziju tog povoljnijeg kojeg spominješ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trudim se u poslednje vreme da ne gomilan nego da redom trošim. Za sad ide oke. :D Potrudiću se da recenzija bude na blogu što pre. :))

      Delete
  2. Svaka čast brdo si ti toga potrošila :) Ja sam stalno odgađala empties post i na kraju sve pobacala u smeće :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja se borim sa mamom koja sve što vidi baca! :D Pa sam počela da krijem i od sebe i od nje hahaha :D

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram