Seche Vite nadlak i Seche Restore

10:59

Najpopularniji nadlak nije zaobišao ni mene. :) O Seche Viteu se priča već godinama i postao je jedan od kultnih beauty proizvoda u blogosferi, a ja sam poželela da isprobam i Seche Restore razređivač laka.


U poslednjih nekoliko godina ne znam da li sam skupula ukupno mesec dana bez laka. Često ih lakiram, a uglavnom sam u žurbi pa mi je brzosušeći nadlak spas. Osim što se Seche Vite jako brzo suši, ostavlja i predivan sjaj na noktima produžavajući u isto vreme i trajnost laka. Znači sve što ti treba. Kada kažem "brzo suši" to onda znači da posle 5 minuta možete slobodno da zakopčavate farmerice bez straha da ćete oštetiti lak. :D Podjednako je dobar i ako ga stavite preko dva sloja i preko tri sloja laka.

Neki se žale na jak miris, povlačenje laka, pucanje. Žalili su se i da mi oštećuje nokte i isušuje zanoktice. Međutim, ni jedan od tih problema nisam imala i zaista sam prezadovoljna s njim.
Jedina mana oko koje mogu da se složim jeste da se zgusne brzo. Što je i očekivano od laka koji se brzo suši.


Ali tu na scenu stupa Seche Restore! Kada mi je Seche Vite bio na pola odlučila sam da kupim Restore i vidim da li će pomoći jer mi je bilo žao da bacam pola bočice laka. Pomogao je! Jako lepo ga razredi, a da pri tome uopšte ne utiče na njegov kvalitet. Ono čime me je dodatno oduševio jeste što odlično sarađuje i sa ostalim lakovima za nokte. Pa sam tako pomoću njega spasila neke malo starije lakove koji su se zgusnuli (na primer Barry M koji jako voli, a star je dve godine i nemam gde da ga kupim opet i Bourjois omiljeni crveni lak koji su izbacili iz ponude). Restor dolazi sa pipetom koja je veoma praktična i pomaže u lakom i preciznom doziranju. Bilo koji lak će lepo razrediti, pri tome ne utičući na kvalitet, kao ni na boju laka, što mi je jako bitno.

Zahvaljujući njemu iskoristila sam Seche Vite nadlak skoro po poslednje kapi. 

Definitivno ću opet kupiti i nadlak i Restore. Možete ih naći u Alexandar cosmetics prodavncama po ceni oko 500 dinara za Restore i oko 650 dinara za nadlak.


Da li ste probali Seche Vite, kakva su vaša iskustva? Koji je vaš omiljeni nadlak?

You Might Also Like

3 comments

  1. ja imam dosta lakova koji su se zgusnuli i bas bi mi dobro dosao razrjedivac ali ne znam gdje u BiH mogu da ga kupim :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj volela bih da mogu da pomognem al ne znma. Nadam se da ćeš uspet da naćeš. :)

      Delete
    2. Znam da kasnim ali u apoteci možeš kupiti skidač laka za nokte koji sadrži samo aceton i to naspi u lak.

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram