Makeup meni #1

14:14

Ovako izgleda jedna od mojih kombinacija za dnevnu šminku.



Bourjois CC krema mi je dovoljna samo da izjednači ten. Nema neku veću moć prekrivanja da bi mogla da prekrije nesavršenosti tipa akni i ožiljaka. Lepo će izjednačiti ten i prekriti crvenilo. Nisam oduševljena, ali je ovo trenutno najbolja opcija za dnevnu varijantu, jer ne koristim teže pudere svakodnevno.


Za prekrivanje tamnih podočnjaka i eventualnih akni na licu koristim Catrice Camouflage cream korektor. Malo je suvlje teksture, ali super obavlja posao.
I naravno nezaobilazni Bourjois Healthy balance puder u kamenu, za setovanje podloge i matiranje. Stvarno je odličan. Detaljnije utiske možete pročitati u ovom postu.


Što se tiče šminke za oči koristim samo neutralne nijanse, ako uopšte i stavljam nešto više od maskare. L'oreal matte 106 je odlična puderasta senka neobične nežne teksture. Dovoljna za tek malo boje na kapcima. Catrice smoky eye olovka za oči u nijansi Avokhaki daje lepu definiciju oku, ali ništa prenaglašeno. Trenutno omiljena maskara Bourjois 1 seconde volume super izduži i podigne trepavice, sa sasvim dovoljno volumena. Detaljniju recenziju maskare možete pročitati ovde.


Maybelline baby lips u nijansi Cherry brzinski proizvod koji je odličan kad baš žurim, što je često. :) Daje nežan, prirodni crvenkasti sjaj usnama.


Koje vi proizvode najčešće koristite za svakodnevno ulepšavanje? :)

You Might Also Like

12 comments

  1. Catrice camouflage je i meni odlična,dok mi Baby Lips uništavaju usnice :D Ostale proizvode nisam probala,znam da Bourjois ima super maskare :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam imala nekih problema sa Baby lips, standardno kao i većina labela isuši malo usne, umesto da neguje. :D A Bourjois maskara mi je jedna od omiljenih, odična je. :)

      Delete
  2. Meni je Bourjois CC krema jedna od najboljih podloga ikada, posebno mi se dopada njen polu mat finis. Odlicne proizvode si izabrala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baš sam čitala dosta pozitivnih recenzija za CC kremu, al eto mojoj koži očigledno ne odgovara baš najbolja. Mada jeste najbolja u randu BB, CC i sličnih krema što sam do sada probala.
      Hvala. :)

      Delete
  3. Bourjois CC kremu obožavam, kao i Healthy Balance :) Catrice kamuflažu sam kupila pre par dana, inače koristim ili NYX Photogenic ili Aurin tečni... što se tiče dnevne šminke, uglavnom sam ili bez trunke šminke, ili imam maltene sve :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je l ti bolji NYX-ov ili Aurin korektor? :)

      hahhaha Anđela sve ili ništa, nema između. :D

      Delete
  4. Skroz odličan izbor, kao za mene 😃

    ReplyDelete
  5. Nisam dosad naletjela na tvoj blog ali evo odsad pratim, procitala sam i neke unazad pa da ne komentarisem svaki posebno :)) relativno si nova pa sretno :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joooj hvala puno! :) Nadam se da će ti se svideti i da će ti biti korisni i naredni tekstovi. :)

      Delete
  6. Bourjois fan poput mene! :D
    Odlican odabir, sve mi se mnogo svidja :**

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al' im nikad neću oprostiti što više ne proizvode moj najomiljeniji lak! :D
      Hvalaaa! :*

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram