Recenzija: Max Factor Excess Shimmer

16:07

Max Factor u ponudi ima nove Excess Shimmer senke za oči. Obećavaju super lako nanošenje, intenzivnu boju – upadljivi metalik pigmenti nalaze se u 3D silikonskoj gel formuli; pružaju sjajnu intenzivnu boju prilikom nanošenja i trajanje do 12 sati – pažljivo formulisani gel omogućava odlično prijanjanje senke za kožu.


Prvo što me je iznenadilo i oduševilo jeste pakovanje, koje je bilo potpuno zatvoreno. Svi znamo koliki je problem sa pakovanjima koja nisu dobro obezbeđena. Mala staklena teglica deluje veoma luksuzno.

Struktura ovih senki je veoma neobična, drugačija od svih  što sam do sada probala. Iz Max Factora kažu da je u pitanju gelasta struktura, dok bih ja pre rekla da se radi o penastoj. Na dodir je jako mekana, vazdušasta, kao neki kremasti mousse. Upravo zbog takve  teksture ume da bude malo nezgodna za nanošenje, u smislu da morate polako sa njom da radite kako ne biste imali senku svuda po licu. Pigmentacija je odlična! Stoga preporučujem da nanosite po malo i da nadograđujete. Lako i lepo se blenda. Iako tako kremasta, mekana i pigmentovana, kada se nanese na kapak jako se brzo osuši, setuje i ne mrda nigde! Ne mrda satima! 

Ono što je mene dodatno oduševilo jeste to što se ona ravnomerno skida, tačnije bledi. Pa i posle 6 sati na kapcima izgleda odlično. Na pregibima će se nakupiti tek malo, neznatno zaista. Moram da naglasim da ja imam izuzetno masne kapke i da prilikom nanošenja nisam koristila nikakvu bazu za senke, a ona je bez problema izdržala 9 sati! Jeste da intenzitet boje nije bio kao u početku, i da je dosta izbledela, ali je i dalje izgledala jako lepo.


Senka nema šljokice, već diskretan metalik sjaj. Kada se nanese na kapak daje mokri izgled, koji je veoma popularan u predstojećoj sezoni.

Nijansa 25 Bronze je topla bronzana nijansa sa crvenkastim podtonom. Sitni zlatni šimer daje prelep odsjaj kada se nanese na kapke. Odlična je i za dnevne i za večernje varijante, jer intenzitet boje može lepo da se nadogradi. Ova nijansa posebno dobro ide uz zelene oči. :)

Max Factor Excess Shimmer - 025 Bronze
Ja sam zaista oduševljena! Samo mi je žao što kod nas nema veći izbor nijansi. Pored nijanse  25 Bronze, u ponudi su još i 05 Crystal i 30 Onyx – savršena za tamni smokey eye.

Senku sam kupila u Lilly-u kada su ih tek dobili, tada je bila na sniženju i platila sam je oko 800 dinara. Sada je negde oko 1300 dinara. Možete ih kupiti u Lilly drogerijama i u Jasmin parfimerijama

You Might Also Like

4 comments

  1. Ja imam plavu Maybelline color tattoo,odlična je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je od tih Maybelline color tattoo On and on bronze omiljena :) al ova Max Factorova je dugotrajnija. :)

      Delete
  2. predivno! ide na wishlistu :) otkrila sam danas tvoj blog,odličan je!

    ReplyDelete

smile :)

smile :)

Search

Instagram