Aprilski favoriti

10:33

Već je maj što znači da je vreme za aprilske favorite. Kad pre, pojma nemam. :)
Prošli mesec nisam imala neke favorite, jer sam većinu ovih proizvoda o kojima ću danas pisati kupila tek krajem marta. Pa sam htela da im dam još malo vremena, da ih isprobam i steknem realnu sliku o njima.


Da krenemo od onog najvećeg po militraži Catwalk by Tigi Oatmeal and Honey balzama za kosu.


Oooo božanstvenog li mirisa! Em što kupatilo celo miriše, em kosa ceo dan prelepo miriše. Obožavam kad miris u kosi ostane i tokom dana, a ne da nestane odmah po ispiranju. Kosu učini neverovatno mekanom, svilenkastom i raščešljavanje pet puta lakšim, što je kod moje kose nemoguća misija. Balzam sam kupila zajedno sa šamponom u kompletu kada je u Unitechu bila akcija, platila sam negde oko 3000, ne sećam se sad tačno. Cena je i više nego odlična, sobzirom na odličan kvalitet i militražu od 2x750 ml (šampon i balzam).

O Nuxe Reve de miel kremi za ruke sam pisala u prethodnom postu. Ceo hvalospev možete pročitati ovde (KLIK!). Nemam šta tu da dodam, stvarno je savršenstvo od kreme.

Aquolina Latte corpo mleko za telo sa mirisom čokolade i ruma sa kakao prahom sam dobila od drugarice na poklon. Obožavam čim dođu lepi i topli dani da se mackam mirisnim kremama za telo. Retko kad i stavljam parfem, jer one same po sebi intezivno mirišu tokom celog dana. Nisam baš dobra u opisivanju mirisa, tako da ćete morati da mi verujete da super miriše.  Slatkast, prijatan miris, a opet nije težak, ne guši i nije previše sladunjav. Uostalom kako nešto sa čokoladom može loše da miriše! :D Veoma je kremaste strukture, ali istovremeno i lagane. Lepo se razmazuje po koži, ne ostavljajući beli, masni trag. Upija se takođe veoma brzo. Kod nas ne može da se nađe po radnjama, ali sam nailazila na Aquolinine proizvode po sajtovima kao što su kupujemprodajem.rs , mojekrpice.rs i slično.


Catrice senku i MAC olovku za oči ste mogli da vidite u New in postu iz Zagreba (KLIK). Catrice My first copperware party je braonkasto-siva senka sa toplim podtonom. Ima malo zlatnog šimera u sebi, ali nema šljokica. Veoma je nežne, puteraste teksture. Lako se nanosi, dobro blenda i veoma je postojana. Odlična je u kombinaciji upravo sa MAC Prunella olovkom za oči. Prunella je neka čudna mešavina tamno braon i ljubičaste. Tamna, a opet ne standardno crna olovka za oči. Dugo stoji, lako se nanosi jer je ugodne kremaste strukture. Zaista je odlična. Upravo je ova kombinacija najčešće bila na mojom očima u prethodnom mesecu.


Omiljena kombinacija ovog mesca za usne mi je bila MAC karmin u nijansi Rebel i Essence olovka za usne u nijansi 15 Honey Berry. Na swatchu izgledaju poprilično identično, dok je na usnama Rebel dosta tamniji. Zato volim da ih kombinujem, pa umesto tamnije berry ljubičaste dobijem više fuksija boju koja mi više ide uz ove toplije prolećne dane.


Što se lakova tiče najviše su me oduševila ova dva L’orealova. Obe nijanse su veoma svetle, pastelne. U poslednje vreme mi se sviđaju nijanse koje su toliko svetle da su skoro bele, a nisu bele. :) Lepo se mažu, brzo se suše. U zavisnosti koliko vam je glatka površina nokta trebaće vam dva do tri sloja za lepo prekrivanje.

Da li je neki od ovih proizvoda i vaš favorit? Šta ste vi najviše koristili u aprilu?

You Might Also Like

11 comments

  1. Imama Honey Berry i baš je često koristim, nijansa je predivna. odavno gledam te L'Oreal lakove, a kako nisam preveliki fan pastelnih nijansi na noktima, nikako da se odlučim da li mi trebaju ili ne :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da da, stvarno je super. Essence je uradio baš dobar posao sa olovkama za usne. :)
      Nisam ni ja pre bila ljubitelj pastelnih boja, al ovo proleće im ne mogu odoleti, pogotovo su me ove dve nijanse oduševile. A još su i na sniženju u DMu. :D

      Delete
  2. Ja ima lak iz te kolekcije samo ima sljokice :) a uzasno mi je krivo sto nema vise Aquoline kod nas :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam i ja jedan sa šljokicama i super je baš, pravi novogodišnji. :D Da, baš je šteta što ih više nema. :/

      Delete
  3. Nuxe krema je savrsena,miris mu je bozanstven :-)

    ReplyDelete
  4. Nuxe krema je savrsena,miris mu je bozanstven :-)

    ReplyDelete
  5. Nijansa karmina je prelepa, bas mi se dopada, odlicna za leto. :D

    ReplyDelete
  6. Karmin obara sa nogu, to jest nijansa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je što može da se kombinuje sa različitim olovkama pa možeš s njim dobiti i bordo nijansu i tu prelepu raspberry :D

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram