Potrošeni proizvodi #2

17:50

Na red je došao i drugi post o potrošenim proizvodima. Preneću vam kratke utiske o njima i da li bih ih opet kupila ili ne. Nadam se da će vam tekst biti koristan.



sredstva za čišćenje lica

Alverde 3u1 pena za umivanje: sredstvo za umivanje sa ubedljivo najlepšim mirisom, slatkast, a u isto vreme osvežavajuć. Dobra je za jutarnje osveženje lica, ali ništa više od toga. Meni nije ostavila utisak lepo očišćenog lica, ne skida šminku, a znala je i da malo isuši lice. Neću je ponovo kupiti, jer sam našla proizvode koji mi više odgovaraju.

The Body Shop Tea Tree  umivalica: obožavam je! Drugu tubu već trošim. Lepo očisti lice ostavljajući škriputave čistoće, a da pri tome ne isušuje ni najmanje. Pored toga ima predivan osvežavajući miris koji super razbudi ujutru. Nežna je, kremasta i ne izaziva nikakve iritacije na licu. 

First Aid Beauty Facial Radiance Pads: natopljeni tuferi koji toniraju kožu i rade blag hemijski piling. Takođe je jedan od meni omiljenih kozmetičkih proizvoda. Nakon upotrebe ovog proizvoda primetna je razlika u čistoći pora i dosta manjem izlučivanju masnoće u predelu T zone. Ako se plašite hemijskih pilinga, ovo je proizvod za vas, jer je veoma blag i ne izaziva nikakve iritacije. Pakovanje (u kom ima 60 tufera) trajalo mi je više od 3 meseca (nisam ih koristila svako veče). Čekam neku akciju na Feelunique-u i platu pa da ih opet uzmem. :)

Garnier Micelarna voda: definitivno nije moj favorit kada su u pitanju micelarne vode. Nisam zadovoljna kako skida šminku, ostavljala mi je lice malo lepljivim, kao i neki čudan osećaj na licu koji mi se ne sviđa. Neću je sigurno kupiti opet. Više mi se sviđa L’orealova, a trenutno testiram i La Roche Posay micelarnu.

proizvodi za negu kože

Bioten  Genovate eye serum: pisala sam o njemu u postu o proizvodima koji su me razočarali (klik). Nije mi se svideo ni malo, al sam ga potrošila čisto da se ne baci.

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum in oil: odličan serum i ulje za negu lica u jednom. Lepo ujednačava ten i nahrani kožu, pa se ujutru probudite sa blistavom kožom. Ne ostavlja masni trag i brzo se upija. Nisam ga kupila opet jer sam htela da probam neke nove stvari, al kupiću ga sigurno čim mi se ukaže sledeća prilika.

Balea Aqua serum: o njemu sam već pisala (klik). Volim ga i već koristim novu bočicu, četvrtu po redu čini mi se. Odličan za dehidriranu kožu. Lagan, brzo se upija i odličan je kao podloga za šminku.


The Body Shop Hemp krema za ruke: omiljena krema za negu ruku u zimskim danima. Jako je masna i gusta, al se relativno brzo upija, ostavljajući zaštitni sloj na rukama. Ni jedna druga krema mi ne oporavi suve i ispucale ruke kao ona. Volim uveče da je namažem u debljem sloju, kao neku vrstu maske, pa se ujutru probudim sa neverovatno mekanom i negovanom kožom. Nekima će možda smetati jak miris, al meni se sviđa. Sigurno ću na jesen uzeti novu tubu.


Max Factor Facefinity 3u1 tečni puder: meni je ovo odličan puder. Koristim Max Factor pudere baš dugo i uvek su mi bili dobri. Konkretno ovaj ima srednju prekrivnu moć, lako se blenda i super seda na moju masnu kožu. Na licu izdrži oko 6 sati. Jedini razlog zašto ga neću ponovo uzeti je pakovanje! Jako sam se iznervirala kada sam videla da ne mogu da potrošim sve. U bočici je ostalo još poprilično proizvoda, a ne postoji ni jedan način da se iskoristi. Probala sam sve, al ne ide. Tako da ne želim opet da dajem pare za proizvod koji ne mogu do kraja da iskoristim. Šteta, jer mi se baš sviđa puder. 

Essence olovka za usne (06 Satin Mauve): omiljena olovka za usne. Predivna mauve nijansa. Često je koristim samu preko celih usana, odlična je dnevna nijansa. Ali je koristim i u kombinaciji sa različitim karminima (tipa Aura Matte Messza postizanje nešto tamnije intenzivnije boje. Novu već uveliko trošim, imala sam je u rezervi i pre nego što sam prvu potrošila. :)

Catrice Velvet Matt Smokey olovka za oči (020 Avokhaki): jedna od omiljenih olovki za oči. Super je pigmentovana, kremasta, ali nije baš postojana. Svejedno jako je volim jer je taman dovoljna da da malo definicije oku, a da nije previše upadljiva. Braonkasto - maslinasto zelena nijansa sa zlatnim šimerom koja se baš lepo uklapa sa različitim senkama. Već imam drugu.

Labello Vitamin Shake Malina: ostalo je jako malo, al svejedno ide u kantu, jer ga ne koristim više od kako imam Nuxe Reve de miel. Ne volim što ostavlja sjaj na usnama i masnjikavo je, što mi pogotovo smeta leti.

Da li ste probali neki od ovih proizvoda, kakvi su vaši utisci? :)

You Might Also Like

4 comments

  1. I ja sam digla ruke od Labella, imam osećaj samo da mi stoji na usnama i ništa ne radi. The Body Shop Hemp kremu svi hvale, mislim da ću joj uskoro dati šansu, spremna sam da istrpim i jak miris :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako imaš problema sa suvom kožom svideće ti se sigurno. :)

      Delete
  2. hvala za alverde 3u1 imala sam osecaj da mi nece odg sada kad vidim da i tebi nije nesto, uzela bih nesto drugo ;)
    f4f?

    isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. meni je generalno najteže da nađem dobro sredstvo za umivanje... :/

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram