New in #3 i prvi utisci

12:06

Sreća pa izgovora za kupovinu nikad ne manjka. :) Tako sam ovaj put iskoristila to što sam završila fakultet pre mesec dana kao opravdanje da se malo počastim i tako sa liste želja precrtam nekoliko proizvoda. Drugarice su putovale u Frankfurt, London i San Francisko, a ja u Zagreb pa sam tako uspela da dođem do proizvoda koji se kod nas ne mogu kupiti. A potkrala se i neka mala kupovina u DMu i Lillyu. :D

Iz Londona sam dobila Collection Eyes Undercover paletu senki, Charlotte Tilbury karmin, Soap and Glory bronzer i Barry M lak za nokte.


Collection Eyes Undercover Nude paletu su britanske blogere na sva zvona hvalile, poredile ih sa Urban Decay Naked paletama pa sam naravno morala da isprobam. Lepo su pigmentovane, lako se blendaju, al na mojim masnim kapcima bez baze za senku ne stoje dovoljno dugo. 
Charlotte Tilbury Matte Revolution matte long-lasting lipstick – Glastonberry je savršenstvo! Nadam se da će uskoro biti detaljnija recenzija na blogu.
Barry M Quick dry lak za nokte – Eat my dust mi je treći Barry M lak i definitivno su mi jedni od omiljenih. Dva do tri sloja trebaju u zavisnosti od trenutnog stanja noktiju, brzo se suše i dosta dugo izdrže na noktima.
Soap and Glory Solar powder bronzer su toliko hvalili i jedva sam čekala da ga se dočepam, koristim ga svaki dan od kako sam ga dobila i baš sam zadovoljna. Lako se blenda, pigmentacija je super, nijansa je dosta svetla za moj ten tako da je nemoguće preterati i veoma je postojan.


Kad sam u Zagrebu obavezno posetim Wet 'n' wild policu u DMu i retko ka dodem a da nešto ne uzmem, pa je tako bilo i ovaj put.

Wet 'n' wild paleta senki Confort Zone su odlične senke. Nadam se da ću vam i o njoj uskoro pisati detaljnije. Pigmentacija je sjajna, lepo se blendaju i postojanost (bez baze) je dobra.
Wet 'n' wild mat karmin Cherry Picking još nisam isprobala, ali sa svim ostalim Wet ‘n’ wild karminima sam zadovoljna pa ne sumnjam da će tako biti i sa ovim.

Naravno da sam morala da posetim i Muller, a tu sam ovaj put više pažnje obratila na proizvode za negu kose.

John Frieda Volumen šampon i sprej za volumen sam uzela mini putna pakovanja da ispobam. Uvek padam na sve  proizvode za volumen, a pošto im cena nije baš najpristupačnija odlučila sam da prvo isprobam mini pakovanja. Još nisam stigla da ih isprobam, tako da ću vas naknadno obavestiti o utiscima.
Dove Advanced serie maska, ulje i sprej za volumen: O spreju sam već pisala pa znate da ga volim. Maskom i uljem sam prezadovoljna. Super omekšaju kosu dajući joj lep sjaj, a pored toga i mirišu predivno.
Aussie 3 minute miracle maska za kosu sam već nekoliko puta kupovala i volim je, pa sam morala i sad da uzmem makar ono pakovanje za jednu upotrebu. 

Spisak za Namačku je uvek jako dugačak jer ima dosta proizvoda koji kod nas nisu dostupni, pa je tako i ovaj put izbor bio težak.


Kiehl's Midnight recovery concentrate je na listi želja baš jako dugo. Za sad sam prezadovoljna ovim uljem, ali tek ga nekoliko dana koristim. Verujem da ću i o njemu pisati na blogu posle malo duže upotrebe i kada se utisci skupe. Sigurno ću vam javiti da li je hype koji je nastao oko njega u blogosferi opravdan ili ne. U setu sam dobila i tester okoloočne kreme iz iste linije, kao i Daily concentrate ulje za dnevnu negu lica.
Sa Zoevinim četkicama sam prezadovoljna pa sam odlučila da u kolekciju dodam još jednu. Kako nisam bila zadovoljna trenutnom četkicom za rumenilo izabrala sam upravo Zoeva 126 četka za rumenilo i stvarno je odlična. Pokupi dovoljno proizvoda, ravnomerno ga izblenda i veoma je nežna i meka.
L'oreal Indefectible 24h-matte puder: mislim da nisam čitala da je neki puder više hvaljen od ovoga, a da je iz drogerijskog ranga. Sa nijansom sam rizikovala i na kraju je ispalo ok. Stavljala sam ga svega nekoliko puta al ljubav je bila na prvo korištenje. Odličan za sve sa masnom kožom, dok mislim da onima sa suvom ne bi odgovarao.
MAC olovka za usne Heroine: Dvoumila sam se jako između Heroine olovke i karmina i za početak odlučila ipak za olovku, a karmin neki drugi put. :)
Trebalo mi je neko dobro i hranljivo labelo za ove zimske dane, a da je u stiku. Nuxe Reve de miel mi je odličan, al nije praktičan da se nosi u torbi. Burt's bees labelo nije toliko hranljivo kao Nuxeove, ali je zaista odlično.


Iz San Francisko sam naručila Kat von D Everlasting liquid lipstick u nijansi L.U.V. i Vampira. Tečni mat karmini su definitivno meni omiljeni, pa sam tako iskoristila priliku i Kat vod D precrtala sa liste želja. L.U.V. je savršen, dok se Vampira nešto teže ravnomerno nanosi, ali nijansa je toliko divna da vredi pomučiti se malo.


U DMu je nedavno bilo sniženje 15% pa sam iskoristila priliku i uzela Maybelline maskaru, Nivea Cellular noćni serum i Afrodita okoloočnu kremu.
Maybelline lash sensational maskara mi je dobra, definitivno bolje od ostalih Maybellien maskara koje sam probala. Ali mi je Bourjois 1 secunde volume i dalje omiljena.
Nivea Cellular noćni serum sam isprobala kad sam dobila tester i svideo mi se jako, a nedostajalo mi je nešto u noćnoj nezi lica pa sam iskoristila popust u DMu i kupila ga za skoro duplo manje para. Nisam sigurna da vredi 2000, ali 1100 je realna cena za ono što pruža.
Afrodita okoloočna krema je izglasana kao jedan od favorita beauty blogerki, a meni se za sada pokazala dobro. Lepo hidrira, brzo se upija i ne masti dodatno, ali je koristim samo u noćnoj rutini nege lica, za dnevnu varijantu mi je teška.
Nova Maybelline Color Tattoo senka 98 creamy beige je nedavno stigla i kod nas, nisam mogla da odolim i da ne kupim. Nisam uspela dovoljno da je isprbam, za sad prvi utisak je da je ok. Ravnemorno i lako se nanosi, odlična je pigmentacija, a postojanost još uvek testiram. Za sad mi se čini da je bolja od svih ostalih iz kolekcije što se postojanosti tiče, osim od On and on bronze koja je ubedljivo najbolja.
Maybelline Baby skin Instant pore eraser prajmer za lice koji bi trebao da popuni proširene pore i učini ih manje vidljivim. Još je u fazi testiranja, ali nisam bila oduševljena na prvu loptu.


Hvala Aleksandri, Lani i Vanji što su divne i što su mi donele sve ove stvarčice. <3

Jeste li vi probale neki od ovih proizvoda, kakvi su vaši utisci?
Pišite mi u komentarima o čemu biste najviše volele da čitate. :)

You Might Also Like

19 comments

  1. Koristiće mi ovaj spisak za Nemačku pošto drugarica ide :D Burt's bees me najviše zanima i Aussie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno Zoeva četkice! :) A potrudiću se onda da što pre bude recenzija za Burt's bees i Aussie. :)

      Delete
  2. Ja ima od Kat Von D njene Studded Kiss karmine i savrseni su :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj jedva čekam sledeću priliku da nabavim još koju nijansu. :D A Studded Kiss imaju prelepo pakovanje. :D

      Delete
    2. Ja jako zelim Everlasting ali nikako da naidje prilika da nabavim...sve se nadam ali se samo razocaram nazalost. Bice valjda :)

      Delete
    3. A mogli bi konačno da se pojave na Feeluniqueu ili tako negde pa da možemo da naručimo lako! :D

      Delete
  3. Nemam ništa od ovih proizvoda ali mi ovako na prvi pogled deluju ok. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Za sad me je većina oduševila, al videćemo kad će se pokazati posle malo duže upotrebe. :)

      Delete
  4. Predivni noviteti, prosto ne znam sta bih izdvojila jer je apsolutno sve savrseno :)

    ReplyDelete
  5. Odlican new in. Za maskaru od Maybellina se neces pokajati! :) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za sad je ok, al svi kažu da je bolja što je starija pa se tome nadam. :D

      Delete
  6. Joj, bas ti zavidim na Solar Powder bronzeru, CT karminu i wet'n'wild :) Bas glupo sto DM kod nas ne uvozi sve brendove kao u Hrvatskoj :(
    I mnogo ti hvala sto si me obavestila da creamy beige ima ima sada i kod nas, vec jako dugo je na mojoj listi zelja :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. A da, i kat von d bi stvarno mogao vec jednom da se pojavi u evropi :P

      Delete
    2. Da, DM kod nas baš dosta zaostaje, a da ne pričam koliko nam nedostaje Muller. :/ Valjda će biti bolje uskoro. :D

      Vidim da je feelunique skoro u ponudu dodao i NARS i Armani, pa možda uskoro bude i Kat von D. :D

      Delete
  7. Jao divote! <3 Srce mi zaigra na Zoevu i Charlotte Tilbury karmin koji je predivan, već se vidi :) Ja mislim da sam jedina koja nije isprobala tu Maybelline maskaru, nikako da dođe na red :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj Charlotte Tilbury je ljubav čista :D
      A ja sam htela Max Factor maskaru al nije bilo, a bilo sniženje pa reko ajde isprobaću tu Maybelline kad je već toliko hvale. :D I stvarno jeste bolja što se duže koristi, kad se malo osuši. :)

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram