Februarski favoriti

12:07

Mart je uveliko već počeo što znači da je vreme za februarske favorite. Od proizvoda za negu me u februaru nije ništa posebno oduševilo, pa ću u ovom postu najviše pisati o dekorativi.  Dosta novih stvari sam počela da koristim i testiram tek krajem februara, ali o tome u nekom od narednih postova. Nadam se da ćete među mojim favoritima naći nešto što vas zanima i da će i vas oduševiti kao i mene.



La Roche-Posay Effaclar duo: volim ovu kremu, jer zaista super deluje na akne. Ovog meseca mi je posebno favorit jer me je brzinski rešila „vanzemaljca“ koji se naravno pojavio na licu dva dana pred put u Zagreb. Krema nije čudotvorna i neće rešiti problem preko noći, ali će brzinski sasušiti akne i neće ostaviti nikakve ožiljke ni fleke na licu.

Bourjois Volume 1 seconde ultra black maskara: ubedljivo najbolja maskara koju sam probala. Ranije sam imala uvek problema sa novim maskarama jer su mi bile previše vlažne i uvek je bilo previše proizvoda na četkici. Sa ovom to nije slučaj. Sasvim dovoljna količina proizvoda od početka, odlično izvije trepavice, izduži ih i da volumena i što je najbitnije super se drži sve vreme, ne razmazuje se.

Essence olovka za usne (06 Satin Mauve): videla sam je na dva bloga i odlučila da uzmem jer mi je trebalo nešto za dnevnu varijantu. Odmah sam se oduševila jer je odlična sama preko celih usana, a i u kombinaciji sa drugim karminima. Dovoljno je reći da su tri drugarice odmah otišle i kupile istu olovku. A ja sam kupila još jednu, za svaki slučaj, da se nađe u rezervi. 

Sephora lip stain (04 Endless Purple): Moji novi omiljeni karmin! Oduševilo me je sve, od pigmentacije, boje, preciznog aplikatora. A postojanost je posebna priča – što bi drugarica rekla „Tu samo mastan burek pomaže.“ :D Zaista jako dugo stoji na usnama, preživi celovečernji izlazak. Neverovatno je prijatan na usnama, lagan, ne isušuje jako, iako je mat formula. Prvi karmin za koji sam zaboravila da uopšte imam nešto na usnama. Ova nijasna se više ne proizvodi, ali kod nas sreća još uvek može da se nađe. Pa pohitajte do Sephore dok ga još ima. 

Aura Matte Mess (612 Matte Mess): ovaj karmin sam pokušavala nedeljama da kupim i nikad ga nigde nije bilo, uvek je bila rasprodata baš ta nijansa. I onda sam ga dobila za rođendan od drugarice, sreća sreća radost! Predivna tamno ljubičasta nijansa. Dosta je ređi od recimo Bourjois tečnih karmina i potrebno je dva sloja. Ali meni ne smeta jer je sve ostalo super. Ne isušuje jako usne s obzirom da je mat i stoji dugo na usnama. Odličan mi je i u kombinaciji sa Essence Satin Mauve olovkom za usne.

 Essence Satin Mauve, Sephora Endless Purple, Auta Matte Mess

Maybelline lak za nokte (270 Ever Burgundy):  u poslednje vreme sam usporila sa kupovinom lakova, ali ovoj nijansi trule višnje nisam mogla da odolim, pogotovo što je lak bio na sniženju. Sviđa mi se što ima deblju četkicu i stvarno se lepo i ravnomerno nanosi. Potrebna jesu dva sloja, ali ja svakako uvek lakiram dva sloja i kad treba i kad ne treba.  Brzo se suši ali pored Seche Vite laka to mi više ne igra neku ulogu. Bitna je boja, i da se lepo i lako maže, a ovaj lak to sve ispunjava.

Da li ste vi nešto probali u februaru što vas je posebno oduševilo?


You Might Also Like

4 comments

  1. Aura 612 je stvarno divna nijansa. Kad god ga nosim svi se pitaju šta je to na mojim usnama :)) A maybelline lak sam videla nedavno u Lilly i nisam ga kupila samo zato što u tom trenutku nisam imala para. Kupiću ga prvom prilikom. :) Mene je u februaru oduševila eveline krema za ruke. Iako je po meni u bezveze pakovanju (nije u tubici) sam proizvod je odličan i lepo miriše. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj meni su tako super sve boje iz te Maybelline kolekcije lakova, samo čekam kad ću još neki uzeti. :)

      Hmmm taman sam u potrazi za dobrom kremom za ruke, mogla bih tu probati. :)

      Delete
  2. Boja laka mi je prelepa! :)

    Pozdrav

    A Mug of Cocoa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, definitivno mi je ušao u top 5 omiljenih lakova. :)

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram