Proizvodi koji su me razočarali #1

11:59

Ukratko ću vam preneti utiske i razloge zašto meni ovi proizvodi nisu odgovarali. Trudiću se da tekstovi ovog tipa budu što kraći, jer ne želim da širim previše negativne energije na blogu. A opet, želim da vam skrenem pažnju na proizvode koji meni nisu odgovarali, jer vam možda pomogne u odabiru prilikom sledeće kupovine. 


Da krenemo prvo sa proizvodima za negu lica.


Bioten Skin Moisture Soothing mleko za čišćenje sam dobila uz njihov Nutritive Eye make up remover. Ni jedan ni  drugi proizvod mi se nije svideo. Sredstvo za skidanje šminke sam na kraju ipak potrošila, ali nije skidalo šminku dobro. Bilo je potrebno dosta proizvoda i dosta trljanja. Često je i peckalo oči. Mleko za čišćenje sam nekoliko puta probala, međutim ni ono ne skida šminku efikasno i ostavlja neki čudan film na licu. Dugo mi je stajalo sa strane, kao rezerva u slučaju da ostanem bez ostalih proizvoda za skidanje šminke, ali na kraju sam ipak rešila da ga bacim.

Bioten Genovate eye serum sam uzela jer se našao u vrhu Beauty bloggersfavorite/Izbora srpskih blogera u kategoriji nege područja oko oka. Ništa posebno. Lagane je teksture, nije lepljiv, nije previše masan. Ali serum nije radio apsolutno ništa. Nisam ni očekivala čuda, već samo da hidrira moje suve podočnjake, ali ni to nije radio. Potrošiću ga do kraja, čisto da se ne baci.

Bioten ima zaista veliki izbor preparative, povoljni su, čitala sam po drugim blogovima zaista velike pohvale. Ali ja, nažalost, nemam dobro iskustvo sa njima, za sada. Ako imate neke dobre preporuke, slobodno pišite.

Da pređemo na šminku.
Essence – I love Extreme maskaru sam takođe kupila pod uticajem drugih blogerki. O njoj sam čitala samo pohvale, ali meni se pokazala kao jako loša. Previše proizvoda na četkici koji jako slepi trepavice.  Ne izdužuje, niti  podiže trepavice. Pored toga jako se razmazuje što mojim tamnim podočnjacima stvarno ne treba.  A ja još ni ne stavljam maskaru na donje trepavice.
Bourjois 123 perfect puder - Iako svi hvale Healthy Mix ja sam se opredelila za ovaj puder jer bi trebalo da je mat i pogodniji za masniju kožu. Prekrivanje je ok, ali jako loše seda na lice. Istaćiće sve loše što se može istaći na licu.

Wet 'n' wild Coloricon olovka za usne u nijansi Plumberry, pominjala sam je u New In postu. Ne znam da li je problem samo u mom primerku ili je sa svima tako, ali sa njom se ne može ništa. Kako krenem da je mažem tako vrh krene da se raspada, bukvalno. Pokušala sam da je zarežem nekoliko puta, jer sam mislila da se možda gornji deo osušio, ali nije joj bilo pomoći.


Kakva su vaša iskustva, ako ste probali neki od ovih proizvoda? Da li je vas neki proizvod razočarao u poslednje vreme?

You Might Also Like

7 comments

  1. Meni, na primer, ovaj Bourjois puder baš odgovara, žao mi je što ti se nije svideo :/ Inače imam kombinovanu i osetljivu kožu.. Jedina mana u mom slučaju je nijansa, uzela sam najsvetliju kod nas, 52, a mislim da bi mi 51 bolje pristajao.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čitala sam baš super stvari o njemu, al eto kod mene se loše pokazao. Drago mi je da tebi odgovara. :) A sad će lepo vreme, malo više na sunce, pa će nijansa da odgovara. :D

      Delete
  2. Da,nadam se i ja tome :)

    ReplyDelete
  3. Bioten piling za lice sa kajsijom-odusevice te. :)

    ReplyDelete
  4. I meni je Bilten mleko peklo oči i lice, a nije lepo skidao šminku, a antirid nije ništa radio, kao da nisam nista namazala. Njihov pling mi je bio ok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam da hvale piling, moraću da pogledam. :)

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram