Proizvodi koji mi nisu odgovarali #2

12:53

Kada testiraš dosta proizvoda normalno je da ne mogu svi da ti se dopadnu i da će se uvek naći nešto što ti ne odgovara. Nekako je i logično da ne može sve svima da odgovara. Dosta zavisi od tipa i potreba kože, kao i očekivanja. Ne volim baš da pišem negativne recenzije, pa zato gledam da skupim više proizvoda i u par rečenica prenesem zašto mi se nisu dopali.  


Freeman Facial Anti-stress Dead Sea Minerals maska trebalo bi da očisti pore i ujednači ten, međutim nisam primetila neki efekat na mom licu. Treba joj dosta dugo da se skroz osuši, a čim krene da se suši već zateže jako. Posle umivanja koža mi bude isušena, a efekat čišćenja izostane. Mnogo mi je bolja njihova Clay maska Mint and Lemon, kao i Polishing piling i maska sa aktivnim ugljem i šećerom.

Maybelline Baby skin Instant pore eraser je prajmer za lice čiji je zadatak da zagladi kožu i popuni pore kako one ne bi bile vidljive posle nanošenja pudera. Jedino što sam s njim dobila jeste da mi je dodatno zamastio kožu i puder sa lica brže sklizne, a pore jedva da budu zamaskirane. 

Afrodita Kamilica okoloočna krema je dosta hvaljena, mislim da je bila i među godišnjim favoritima blogerske zajednice, međutim meni se tekstura kreme uopšte ne dopada. Previše je gusta i teže se razmazuje, a poslednje što želim je da razvlačim predeo podočnjaka. Osim toga nisam primetila da nešto posebno neguje i hidrira. 


Aura Hightlighter nije dovoljno pigmentovan, čestice su za moj ukus dosta krupne, a na licu ostavlja neki brašnjav izgled. Znam da ih svi hvale, međutim meni se nije dopao.

Alverde fiksator za šminku sam uzela jer mi je ustvari trebalo nešto da mi pomogne oko NYX pigmenta za oči. I za to je dobar. Međutim kao fiksator za šminku za lice je jako loš, ulepi lice, peče oči jako (iako naravno žmurim dok ga nanosim), ima jak miris. 

Balea gel za umivanje mi nije prijao i jako isušuje lice. Balea stvarno zna da uradi odličan posao, kao na primer sa Aqua serumom, maskama za lice, micelarnom vodom (uskoro recenzija :)), ali eto ovaj proizvod ne spada u tu dobru kategoriju.


Da li se probali neki od ovih proizvoda, kakvi su vaši utisci? Da li je vas neki proizvod razočarao u poslednje vreme?

You Might Also Like

4 comments

  1. Freeman proizvode za lice obozavam i do sada su mi se svi odlucno pokazali. Ovaj Balea gel za umivanje sam bas volela. A Aura hajlajtere obozavam. Zakljucak - bas imamo suprotna iskustva sa vecinom od ovih proizvoda :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni su do sad Freeman proizvodi bili oke, zaboravih da pomenem i piling od kajsije, al eto ova maska mi baš nije odgovarala. Videh da sad imaju neku novu, belu, moram i to probati. :D


      hahhaha eto :D zaminljivo mi je to kako nekom nešto savršeno odgovara dok drugom ne, zato su mi ovakvi postovi i razmena iskustva baš super. :D

      Drago mi je da su tebi bili super - manje bačenih para! :D :D :D

      Delete
  2. Super post, iskreno Maybelline prajmer sam i tako i onako htjela zaobici. Iako tebi nije odgovarala Afroditina krema za okoloočno područje i dalje ju namjeravam isprobati jer imam suhu kožu pa mislim da će meni ipak više odgovarati ta gusta tekstura. Aura hajlajter sam htjela isprobati, ali nakon što si ovo napisala mislim da ću ga zaobici jer mi se uopce ne svidaju krupne čestice u hajlajtetrima. :)

    candymakeupgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će tebi krema odgovarati. :) Zagrej je prvo malo među prstima, tako ćeš je lakše utapkati. :)

      Delete

smile :)

smile :)

Search

Instagram